عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

خطیب زاده: نامه ظریف به بورل حاوی هیچ طرحی نیست

خطیب زاده: نامه ظریف به بورل حاوی هیچ طرحی نیست سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه نامه ظریف به «جوزپ بورل» تبیین نگرش ایران است و حاوی هیچ طرحی نیست، گفت: در این نامه اعلام شده که چنانچه آمریکا قصد دارد اقدامات متخلفانه خود در نقض برجام و تحمیل تحریم‌ها را اصلاح کند، اولین گام ضروری بازگشت به پایبندی کامل به عنوان طرف متخلف است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) در خصوص نامه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به «جوزپ بول» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عنوان کرد: وزیر امور خارجه کشورمان با هدف تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص تحولات مرتبط با برجام، نامه‌ای خطاب به جوزف بورل، هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام، در مورخ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ (برابر با ۱۲ مارس ۲۰۲۱) ارسال کرده است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه افزود: البته آقای ظریف تاکنون نامه‌های متعددی به آقای بورل و پیش از وی خانم موگرینی در خصوص برجام  ارسال کرده  و این نامه نیز در همین راستا تهیه و ارسال شده است. 
 
خطیب‌زاده تاکید کرد: این نامه تبیین نگرش جمهوری اسلامی ایران است و حاوی هیچ طرحی نمی‌باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در نامه کشورمان به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ ‌کننده کمیسیون مشترک برجام اعلام شده که «چنانچه ایالات متحده قصد دارد اقدامات متخلفانه خود در نقض برجام و تحمیل تحریم‌های ظالمانه را اصلاح کند، اولین گام ضروری بازگشت به پایبندی کامل به عنوان طرف متخلف است.»

به گزارش فارس، شب گذشته بخش‌هایی از نامه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به جوزپ بورل منتشر شد. 

«پیتر استانو» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اخیرا گفت که این دفتر در حال انجام تلاش‌های دیپلماتیک فشرده برای بازگرداندن توافق هسته‌ای ایران به مسیر صحیح خود است. 

چندی پیش هم پیشنهادی از سوی بورل برای برگزاری نشستی با حضور ایران و گروه ۱+۴ و دعوت از آمریکا به عنوان مهمان مطرح شد که ایران اعلام کرد در حال بررسی این پیشنهاد است و بعد از مدتی سعید خطیب‌زاده در اظهاراتی بیان کرد:‌ با توجه به مواضع و اقدامات اخیر آمریکا و سه کشور اروپایی، زمان را برای برگزاری جلسه غیررسمی پیشنهادی جوزپ بورل مناسب نمی‌دانیم.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار